Vandsorteringsanlæg for metal og filterstøv


Vandsorteringsanlæg for metal og filterstøv
Genbrug/recycling af kabler
Genbrug/recycling af computere

 

cp-smed-vaskebord-01

cp-smed-vaskebord-02

cp-smed-vaskebord-03

vandsorteringsanlaeg-02

vandsorteringsanlaeg-03

vandsorteringsanlaeg-04

vandsorteringsanlaeg-01

vandsorteringsanlaeg-05

Vi har i CP Smed & Maskinværksted beskæftiget os med vaskeborde i en lang årrække og vores ekspertise og erfaring på netop dette område, har betyder, at vi leverer og opsætter vaskeborde både nord og syd for grænsen.

Vaskebordets primære færdighed er at separere metaller fra hinanden, Det kan anvendes på flere måder, afhængig af den individuelles krav til hvad bordet skal separere.

En hyppig anvendelse af vaskebordet er kabelskrot. Der vil man ofte bruge vaskebordet til at udvinde det allersidste kobber fra plastikken, som den foregående sortering på anlægget ikke har kunne frasortere.
 
Kobberet er ofte så småt, at det klæber sig til plastikken og de resterende små metaller. Den eneste måde at adskille det fra hinanden, er ved lade det køre henover vaskebordet.

Ved denne proces får du også en plastik med langt mindre metal i, hvilket resulterer i, at bortskaffelsen af plastikken bliver meget mere rentabel for virksomheden.

Der er adskillige måder at gøre brug af vaskebordet. For os har det primært været kabelskrot og elektronikskrot, men mulighederne for dens sortering strækker sig til fra ”recycling industry’’ med metal og plastik til eksempelvis mineindustrien.

Kontakt os:

Christian Petersen
Mobil +45 4032 3271
Mail cp@cpsmed.dk

Eller

Andreas Petersen
Mobil +45 24 60 92 30
Mail ap@cpsmed.dk